Ποιοι είμαστε;

Η ιστορία, το όραμα & η αποστολή μας

Το LinguaPlus γεννήθηκε στην Παλλήνη το 2003.

Στήθηκε μέσα σε ένα καλοκαίρι, σ’ ένα χώρο 60 τ.μ. στον προτελευταίο όροφο της οδού Κρήτης στην Παλλήνη με μόλις δύο καθηγητές αρχικά.

Το 2007, οι μαθητές και δάσκαλοι αυξήθηκαν και έτσι μεταφερθήκαμε στο ισόγειο της Μιλτιάδου 30. Στην  οικογένεια του LinguaPlus  προστίθενται γραμματείς, καθηγητές Ιταλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, ενώ νεότεροι ηλικιακά και ταυτόχρονα ικανότατοι εκπαιδευτικοί αναλαμβάνουν τις τάξεις των μικρών μας.

Το 2023 μας βρίσκει στον μεγαλύτερο μέχρι τώρα χώρο της Βυζαντίου 16 όπου καλλιεργείται ένα πολύγλωσσο περιβάλλον που το  στηρίζουν άνθρωποι με γνώσεις, ευαισθησίες και μεράκι, πάντα σε μια ατμόσφαιρα αλληλοεκτίμησης και ανεκτικότητας που γίνεται αντιληπτή από γονείς και μαθητές.

Ένα σχολείο φτιαγμένο με μεράκι...

Οι επιτυχίες των μαθητών δεν αργούν να δείξουν την επένδυση  όλων μας στο LinguaPlus. Aπό την αρχή επιμένουμε μόνο  σε αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας και απορρίπτουμε την εμπορευματοποίηση της εκπαίδευσης. Οι επιτυχίες  μας  αγγίζουν  σταθερά  το 90% – 100%.
Ζεστές σχέσεις συντηρούνται και με τους απόφοιτους, που δεν μας ξεχνούν. Σ’  αυτό το περιβάλλον πέρα από τις γνώσεις υπάρχει πάντα φροντίδα από όλους για τις δεξιότητες και τις ευαισθησίες των μαθητών.

Η ιστορία μας

Τι λένε για εμάς;

Νέος χώρος, ίδιοι υπέροχοι άνθρωποι. Πάντα πρωτοπόροι με νέες φρέσκιες ιδέες , καινοτόμους τρόπους διδασκαλίας και παιχνίδι που είναι απαραίτητο για τα παιδιά και κάνει την ξένη γλώσσα, εύκολο απόκτημα για το νου τους. Τα δύο παιδιά μου με την γνώση και τις πιστοποιήσεις που πήραν από το LinguaPlus μπήκαν και τελείωσαν ένα υπέροχο αλλά δύσκολο σχολειο του εξωτερικού. Συνεχίζουν σε πανεπιστημιακό επίπεδο πλέον. Πολλά θερμά συγχαρητήρια για τον νέο σας χώρο. Για πολλοστή φορά σας ευχαριστώ!

Αναστάσης & Κωνσταντίνος Κατσίκης

Τι να πρωτοπεί κανείς για το Linguaplus! Πρόκειται για ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών με άρτια εκπαιδευμένους, πολύπειρους και με ενσυναίσθηση καθηγητές και καθηγήτριες. Πέρα όμως από το εκπαιδευτικό σκέλος, είναι ο χώρος που οι γονείς μπορούν να εμπιστευτούν τα παιδιά τους -γιατί εκτός από ασφάλεια και ενδιαφέρον - παίρνουν πολλή αγάπη. Αδιάψευστοι μάρτυρες, οι μαθητές!

Στέφανος Γαλερός

Πρέπει να ήταν περίπου 2007 κι εγώ στα μισά του δημοτικού, στο σπίτι δεν είχαμε ακόμα υπολογιστή κι αυτό δεν ήταν σπάνιο. Αποκτήσαμε όμως μια μέρα στο φροντιστήριο! Θυμάμαι να μαζευόμαστε με τα άλλα δημοτικάκια σάββατο πρωί στο linguaplus και να παίζουμε παιχνίδια στα αγγλικά στον καινούργιο υπολογιστή, νομίζω πως ήταν η πρώτη φορά που σκέφτηκα πως τ' αγγλικά μου είναι χρήσιμα. Θυμάμαι χρόνια αργότερα, λίγο πριν την πρώτη μετακόμιση σε νέο χώρο να ζητούν τη γνώμη μας και τις ιδέες μας γι' αυτόν, μας αφορούσε, ήταν και δικό μας. Θυμάμαι δασκάλες να κάνουν αστεία, να αυστηρεύουν στα ψέματα και στ' αλήθεια, να εμπλέκονται συναισθηματικά, να προσπαθούν κι εγώ χω εμπιστοσύνη πως πάντα θα συνεχίσουν να το κάνουν

Απόφοιτη του LinguaPlus