Θερινά Μαθήματα

Τα θερινά μαθήματα του κέντρου ξένων γλωσσών LinguaPlus Pallini προσφέρουν πολλά οφέλη στους μαθητές. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα με μεγαλύτερη ευελιξία και να διαμορφώσουν το ωράριο τους σύμφωνα με τις ανάγκες τους, μετά από συνεννόηση με τη διεύθυνση και τους καθηγητές. Επιπλέον, η συμμετοχή σε θερινά μαθήματα επιτρέπει στους μαθητές να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα, καθώς οι διδακτικές ώρες είναι λιγότερες από τη συνήθη διάρκεια του σχολικού έτους, και οι τιμές είναι πιο προσιτές σε σχέση με τα ετήσια δίδακτρα. Τέλος, οι μαθητές μπορούν να απολαύσουν μια χαλαρή ατμόσφαιρα στην τάξη, καθώς η σχολική πίεση μειώνεται.

Κερδίστε...

Κάποια από τα μεγάλα πλεονεκτήματα των θερινών μαθημάτων στο κέντρο ξένων γλωσσών LinguaPlus Pallini είναι ότι οι μαθητές μπορούν να ολοκληρώσουν μια τάξη σε 5-6 εβδομάδες και να κερδίσουν -20% από τα ετήσια δίδακτρα. Αυτό σημαίνει ότι οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν τις ίδιες γνώσεις και δεξιότητες με μικρότερο χρονικό διάστημα και με μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων, τόσο από τα ίδια τα δίδακτρα όσο και από την αγορά 1-2 λιγότερων βιβλίων!

Χαλαρό πρόγραμμα!

Τα θερινά μαθήματα στο κέντρο ξένων γλωσσών LinguaPlus στο Pallini προσφέρουν περισσότερη ευελιξία στους μαθητές κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Το ωράριο των μαθημάτων διαμορφώνεται σε συνεννόηση με τους μαθητές, τους γονείς και τους καθηγητές, επιτρέποντας στους μαθητές να προσαρμόζουν τα μαθήματα στις δικές τους ανάγκες και υποχρεώσεις.